14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner Pet Sigorta

Veteriner hayvan sigorta, evcil hayvan sahiplerinin bir hayvan sağlık maliyetleri artan maliyetleri yönetmek etkili bir yol olabilir. 2002'den beri bizim pets için bakım maliyeti fazla Amerika'da katlandı. Neyse ki, bu artışın maliyeti de hayvan sağlık kalitesini gelişmeler eşlik. Veteriner hayvan sigorta birçok faydası vardır, orada da çok şey, birden çok ilke değerlendirirken göz önünde tutmalı.

İki birincil tür veteriner hayvan sigorta poliçeleri bulunmaktadır. Birinci ilke ömür boyu türüdür. İkinci ilke ömür boyu sigara türüdür. Ömür boyu evde beslenen hayvan sigorta poliçeleri, evde beslenen hayvan hayvan sağlık durumu kapsama ilk yılında keşfedilen öyle ki bir hayvan yaşam koşullarını, evde beslenen hayvan sigorta poliçesi yenilenmesi üzerine ikinci yılında ele alınacaktır kapsar. Sigara-ömür boyu evde beslenen hayvan sigorta poliçeleri genellikle yalnızca hayvan koşul bir veteriner tarafından teşhis edilir ama veteriner masrafları karşılama ikinci yıl boyunca dışlayacaktır ilk yıl boyunca kapsar.

Her iki türdeki ilkelerinin genellikle bir indirilemeyen, tanışmadım tutar ve kapsama insan sağlık sigortası için benzer miktarı sınırı vardır. Birçok politikaları da istisnalar için kapsam için önceden varolan koşullar ve belirli doğurmak olacaktır. Çou ilke de kendi ağındaki bir veteriner kullanmanızı gerektirir. Bir kez onlar sekiz hafta eski kediler ve Köpekler genellikle kapsama için uygun hale.

Bazı ilkeleri, önleyici bakım ve/veya neutering gibi seçmeli işlemleri kapsar. Bu tür hizmetler kapsamında daha yaygın hale gelmektedir. Ayrıca, diğer veteriner politikaları olacak ise bazı ilkeleri ölüm, kayıp ve/veya hırsızlık, kapsayacaktır. Bu differentiators nedeniyle, hem hayvan hem de kişisel mali durumu doğru politika tercih ediyor emin olmak için ayrıntılı ilkelerini gözden geçirmek önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari