14 Mart 2011 Pazartesi

Köpek yavruları ve veterinerler

Ne zaman senin yeni köpek yavrusu ev getirmek düşünmeye çok şey vardır: housebreaking, besleme, çiğneme, oyuncaklar, etc. Ama ne hakkında veteriner ziyaretleri? Burada ne zaman ve ne sıklıkta yeni "bebek" doggie doktor ziyaret etmelisiniz üzerinde hızlı bir köpek yavrusu 101 astar 's.

--Onu almak için yeni bir köpek yavrusu sağlık kontrolü: kesinlikle Köpeğinizin doktor sizin onu evde ilk hafta içinde almalısınız. İyi veteriner onu kapsamlı bir sınav vermek ve o sağlıklı ve fiziksel olarak olması gerektiği gibi her şey olduğundan emin olun. O didnt'gelmek ile onu görüntüleri, veteriner onu onu ilk koymak-in distemper ve gönderen parvo aşıları verecektir. Kuduz hakkında endişelenmeyin:, daha sonra gelecek.

--Senin köpek yavrusu-ecek lüzum booster görüntüleri her dört hafta ya da öylesine, o 16 hafta yaşlı olduğunu kadar. O zaman, o onu ilk kuduz çekim için hazır olacak. İlk 16 hafta senin veteriner de senin köpek yavrusu de-worm tercih edebilir. Organizmalar kadar kendi anne ya da bir şey yemek üzerinden almaya küçük olanlar yaygındır: solucan durumunda güvenli tarafta err iyisi.

--Senin köpek-ecek lüzum Booster distemper Tarih ve yıllık bazda gönderen parvo, ancak en devletler sadece 2-3 yılda bir kuduz aşıları gerektirir. Çoğu köpekleri veteriner bundan daha sık görmek, ama eğer Köpeğinizin hasta ya o büyüdükçe eklem sorunlarınız şüpheleniyorsanız tabii hemen randevu gerekmez.

Çok eğlenceli ve güzel arkadaşlık kukla vardır, ama onlar da optimal sağlık için düzenli veteriner bakım altında olması gerekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari